Életmód

Elárulta diétájának titkát az Instagram legnépszerűbb fitneszguruja

Kayla Itsines, akinek 9 millió követője van, arról is beszélt, mi az, amit semmilyen körülmények között nem enne (vagy inna) meg.

Kayla Itsines, a világhírű ausztrál származású edző titkára nem véletlenül kíváncsi mindenki. A 26 éves lányt 9 millióan követik az Instagramon, fitneszprogramjára, a 28 perces BBG, azaz Bikini-Body-Guide-ra nők ezrei esküsznek. Kaylát ráadásul a Forbes 2017-ben a világ legbefolyásosabb fitneszcsillagának választotta. 

KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) által megosztott bejegyzés,

A fiatal fitneszguru azt mondja, sikerének titka hitelességében rejlik. „Nem promózásból mondom, de én is a saját módszeremmel edzek. Csak így tudom tesztelni.” Az elképesztő alakú Kayla az életmódjáról is olyan részleteket árult el, melyek sokak számára lehetnek inspirálóak. „Van, akinek működik, hogy reggel menjen edzeni, nekem nem. Én reggelizek, tízóraizok, aztán ebédelek. Így délután 2-re elég energiám van az edzéshez.”

KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) által megosztott bejegyzés,

És hogy miből állnak ezek az étkezések? Mint oly sokan, Kayla is a mediterrán diétára esküszik. „Reggel pirítóst eszek, paradicsommal, olívabogyóval, szardíniával. Aztán jöhet egy kis gyümölcs, vagy zöldség valami mártogatóssal. Ebédre szusit, tésztát vagy töltött zöldségeket eszem, esetleg húst vagy halat, salátával és kenyérrel.” Ebből is látszik, hogy Kayla nem követ semmilyen extravagáns diétát, kiegyensúlyozottságra törekszik a szénhidrát, a fehérje és az egészséges zsírok között.

KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) által megosztott bejegyzés,

„Laktózérzékeny vagyok, erre figyelnem kell, de így is eszem sajtot és tejterméket, csak laktózmentes változatban.” Van azonban egy dolog, amit semmilyen körülmények között nem enged meg magának: ez pedig az alkohol. Összességében Kayla arra buzdítja a nőket, fókuszáljanak a saját érzeteikre, ne kövessenek betarthatatlan diétákat. „Legyenek reálisak. Minél reálisabb, annál könnyebb betartani. Minden az egyensúlyról és az egészségről szól.”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top