Életmód

Rossz számra küldött egy fotót, egy leukémiás kisfiú életét mentette meg ezzel

Nem számított rá, hogy figyelmetlenségével ekkora változást hoz valakinek.

Tony a minap érdekes sms-t kapott, melyhez fotó is tartozott. A képen egy nő állt estélyi ruhában, és valószínűleg arra volt kíváncsi, jól áll-e rajta a ruha. Ám véletlenül rossz helyre, Tonynak küldte az üzenetet.  A férfi úgy döntött, azért készségesen válaszol rá. Küldött egy képet ő is, amin gyerekei felfelé fordított hüvelykujjal mutatják, milyen jó választás a ruha, alatta ezzel az üzenettel:

„Szerintem ezt az üzenetet nem nekem akarta küldeni. A feleségem nincs itthon, ezért nem tudtam a véleményét kikérni, de a gyerekek és én is azt gondoljuk, remekül fest az estélyiben, úgyhogy ezt válassza!”

Tony ekkor még nem tudta, hogy ez a véletlenszerű cselekedet mekkora hatással lesz családja életére. A gyerekeiről küldött fotón egyik kisfia nem szerepelt, mert kórházban feküdt leukémiája miatt, akkor már egy jó ideje. A szülők saját Twitter-oldalt is készítettek a fiúnak, hogy pénzt gyűjtsenek a kezelésekre.

Miután az apa beteg kisfiáról is küldött egy helyes fotót az ismeretlen nőnek, és az kiposztolta az egész történetet az internetre, napok alatt rengeteg pénzadomány érkezett Tonyékhoz. A szülők kimondhatatlanul boldogok és hálásak a segítségért, történetük pedig jó tanulság arra, hogy nem kell mindig lecsapni a telefont, ha téves hívást kapunk. Hátha velünk is hasonlóan jó dolog történik.

Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top