Életmód

„Lehet, hogy összeér a combom, és van hasam is, de a férjem pont így szeret”

Bevállalós Facebook-posztban vágott vissza kritikusainak az a plus size nő, akit amiatt vettek össztűz alá a kommentelők, mert a férjének túl jó a teste.

Hogy a fenébe fogtál meg egy olyan jó pasit, mint Drew? Hogy csináltad, áruld már el?

Ezt az udvariasnak finoman szólva sem nevezhető kérdést az esküvői fotósként dolgozó Jenna Kutcher az egyik legjobb barátnőjétől kapta. Ráadásul a közelmúltban. Facebook-posztjában, amivel az ilyen és ehhez hasonló kérdések gazdáinak igyekszik csattanós választ adni, a plus size Jenna elárulja, először köpni-nyelni nem tudott a kérdés hallatán.

Az, hogy pont Mr. Tökéletes Testtel kötöttem össze az életemet, a bizonytalanságom egyik állandó forrása. Nem telik el úgy hét, hogy ne érezném magam a plus size testem miatt legalább egyszer méltatlannak hozzá, vagy gondolatban ne mondogatnám magamnak azt, hogy nem érdemlem meg őt” – vallja be Jenna, majd hozzáteszi, mindez annak ellenére van így, hogy Drew a nap minden percében igyekszik meggyőzni őt arról, hogy gyönyörű és kívánatos, ahogy van.

Ez a férfi minden domborulatot és kanyarulatot imád a testemen, ráadásul nem mulaszt el egyetlen olyan pillanatot sem, amikor arra emlékeztethet, hogy kívánatosnak és gyönyörűnek talál. (Igen, még akkor is, ha a fejemben teljesen mást gondolok magamról.)

Jenna azért írta le mindezt, mert úgy érzi, túl sokáig engedte, hogy belemásszanak az agyába azok a hozzászólók, akik túl azon, hogy kétségbe vonták Drew érzéseit, kegyetlen kritikával illették őt. „Az a helyzet, hogy kénytelenek vagytok elfogadni, hogy bár a combom összeér, a fenekem narancsbőrös, és hasam is van, a férjem pont így és ilyennek szeret, amilyen vagyok” – írta a fotós, aki végre elfogadta, hogy sokkal több, mint a plus size test, amelyben él.

Szeretném, ha erre nemcsak én, de mások is rájönnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top