Életmód

Fiatal lányok ezreit inspirálja az arcán súlyos égési sérüléseket szenvedett tini

Emily Owens kilenc évesen szenvedett maradandó égési sérüléseket az arcán. A most 14 éves tini Youtube-csatornáján smink tipikkel és lelki tanácsadással segíti sorstársait.

Emily Owens kilenc évesen a tűz mellett állt, amikor hirtelen felrobbant egy aeroszolos palack és súlyosan megsebesítette a kislány arcát. Édesanyja visszaemlékezése szerint édesapja nem ismerte meg a kórházban, annyira eldeformálódott az arca. Több plasztikai műtéten is túl van már, de súlyos sérülésének valószínűleg örökre maradnak nyomai az arcán. 

Ám ahelyett, hogy Emily teljesen magába fordult volna az őt ért tragédia miatt, először az írásba menekült, hogy feldolgozza a nagy lelki traumát. Később pedig egy mára nagyon népszerű Youtube-csatornát is indított, ahol több ezer sorstársa követi smink tippeit és lelki tanácsait. Szülei és tanárai végtelenül büszkék a bátor Emily-re, aki személyes tragédiájából végül pozitívumot tudott kovácsolni. A fiatal lány egyébként plasztikai sebésznek készül, hogy felnőttként még több bajba jutott sorstársán segíthessen. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top