Életmód

Gigafogyás: 2 év alatt 150 kilót dobott le

Két széket foglalt el a mentőrepülőgépen.

„Ahhoz, hogy újjászüless, előbb el kell érned a mélypontot” – szól a mondás. Az albertai Tony Bussey éppen egy repülőgépen érte el ezt a mélypontot, amikor rájött, hogy a 2016-os Fort McMurray erdőtűz alkalmával a segítségére siető mentő repülőgépen két helyet foglal el.

„Ott álltam és azon gondolkoztam, hogy valakinek a felesége, a férje vagy a gyereke azért nem jut ki időben, mert nem fér el a mellettem lévő széken.” Tony eddigre egyébként már annyira kövér volt, hogy a cipőfűzőjét sem tudta bekötni, és a mentésre várakozók között azonnal előresorolták a súlya mint kockázati tényező miatt.

Fotó: Facebook/Tony Bussey.

A mentés után azonnal életmódot váltott az akkor mintegy 270 kilós férfi: már aznap este leszedte a bőrt a sült csirkéjéről, és a krumpli helyett zöldségeket kért. Lassacskán sétákba kezdett. Eleinte csak öt percig bírta, amit fokozatosan tíz percre emelt, és így tovább.

Fotó: Facebook/Tony Bussey.

Két év leforgása alatt mintegy 150 kilót adott le, mindezt teljesen természetesen, de radikális életmódváltással.

Fotó: Facebook/Tony Bussey.

„Az erdőtűz minden kár ellenére, amit csinált, megmentette az életemet.”

Forrás: Bored Panda.

Kiemelt kép: Facebook/Tony Bussey.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top