Életmód

Iszonyatos kínhalált halt egy orvosi műhiba miatt a fiatal nő

Élve mumifikálták.

A 27 éves Jekatyerina Fegyajeva egy rutinműtétre érkezett az uljanovszki kórházba. Amikor azonban sóoldatos infúzióra kellett volna kötni a fiatal nőt, véletlenül formaldehidet kezdtek a vérébe csöpögtetni – ugyanazt az anyagot, amellyel a halottak testét szokták tartósítani.

Jekatyerinának iszonyatos fájdalmai voltak, remegett, és bár a szülei könyörögtek az orvosoknak, hogy csináljanak valamit, azok hazaküldték őket.

Fotó: Facebook/Time News International.

A lány két nap múlva kómába esett, és közölték a családdal, hogy egy orvosi hiba miatt a nő szíve, tüdeje és mája leállt. Ugyan ezután még magához tért, de miután a szervei sorra felmondták a szolgálatot, már a moszkvai kórházban sem tudták megmenteni a frissen házasodott nőt.

Jekatyerina és édesanyja. Fotó: Facebook/Time News International

Jekatyerina édesanyja, Galina Barisnyikova a rendőrséghez fordult, akik foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

Forrás: Daily Mail

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top