Életmód

57 kilót dobott le 1 év alatt a kólafüggő srác

Egy szívrohamgyanú és a barátnőjével való szakítás kellett a változáshoz.

Amikor a 22 éves és több mint 140 kilós Daniel Kidman viccből felüléseket kezdett csinálni, éles fájdalmat érzett mellkasában. Azonnal kórházba sietett szívroham gyanújával. Bár kiderült, hogy csak egy mellizma szakadt el, Kidman egészségtelen életmódja miatt az sem lett volna csoda, ha valóban komolyabb a baj. A srác naponta kilenc doboz kólát is elfogyasztott, mellette pedig nem vetette meg a zsíros, gyorséttermi ételeket sem.

Röviddel az eset után ráadásul Kidmant  megcsalta a barátnője, majd szakított vele, mondván, hogy már nem vonzódik hozzá. Az ijedelem és a szakítás a fiú állítása szerint jót tett, mert különben valószínűleg soha nem változtatott volna az életén.

A ma már személyi edzőként dolgozó férfi változtatni kezdett étkezési szokásain és életmódján, aminek eredményeképpen 57 kilót dobott le magáról egy év alatt. Kidman tavaly nyitotta meg saját edzőtermét, most pedig első fizikumversenyére készül.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top