Életmód

24 óra alatt szervezett esküvőt haldokló szerelmének

Szívszorító esküvőt tartottak egy brit kórházban, miután az orvosok megállapították, hogy a rákban szenvedő menyasszonynak nem maradt sok ideje hátra.

Mandy Helen és Kevin McCarthy 42 év együttélés után döntöttek úgy, hogy idén áprilisban összeházasodnak. Döntésükben nagyban közrejátszott, hogy megtudták, Mandy rákos beteg. Közben  az 57 éves Mandy állapota végzetesre fordult, orvosai szerint súlyosbodó betegsége miatt nem valószínű, hogy megérné az áprilisi esküvőt.

Ezért aztán Kevin és a gyerekek összefogtak, és 24 óra alatt megszervezték a kórházi ágynál tartható esküvőt, tortával, virágokkal, menyasszonyi ruhával. A gyűrű például csak az utolsó percben készült el, de mindenki kivette a részét az elsőre lehetetlennek tűnő vállalkozásból a beteg nő kedvéért. Sőt, még az Írországban élő rokonok is vettek egy last minute repülőjegyet, és gyorsan Mandyékhez utaztak.

A megható eseményről a brit kórház is posztolt fényképeket.

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top