Életmód

Lopott milliókat osztott szét osztálytársai között a szeretetre vágyó lány

Úgy érezte, osztálytársai már nem szeretik eléggé, ezért egy kisebb vagyont osztott szét köztük. A nagylelkű cselekedettel csak egy gond volt: a 14 éves lány lopta a pénzt.

Osztálytársai szeretetét akarta visszaszerezni az a 14 éves japán lány, aki a vád szerint egyik barátja házából 10 millió jent, vagyis mintegy 23 millió forintnyi készpénzt lopott el, hogy osztálytársainak elosztogassa.

A gimnazista lányt vasárnap tartóztatták le. Azzal vádolják, hogy korábbi általános iskolai osztálytársának otthonából januárban és februárban tett látogatásai alkalmával összesen 10 millió jent lopott el. 

A lány vallomást tett, és elmondta, hogy a pénzt megosztotta tíz osztálytársa között. Elmondása szerint úgy érezte, kiszorult a baráti körből, és szenvedett ettől.

A lány anyja február közepén talált gyereke szobájában egy készpénzzel teli táskát. Akkor a lány azt mondta, hogy egy ismeretlen férfi kérte meg rá, hogy őrizze meg a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top