Életmód

Feladta légiutas-kísérő állását a pornósztárságért

Furcsa munkahelyváltása volt nemrégen a British Airways egyik csinos légiutas-kísérőjének. Azért hagyta ott a repülést, hogy webkamera előtt vetkőzhessen, és nagyon elégedett új állásával.

A 27 éves Laura Birbeck 2 évet dolgozott a British Airways légiutas-kísérőjeként. Mint mondja, ezalatt az idő alatt sok csodálatos kollégát ismert meg, de rájött, hogy a repülés mégsem neki való. Sokszor érezte magát rosszul a felszállásnál, és a kelleténél többet stresszelt az utakon. Ráadásul hektikus munkarendje miatt a családját sem láthatta annyiszor, amennyiszer szerette volna. 

 

Mindezek fényében érthető, hogy Laura régóta munkahelyváltáson gondolkodik, az azonban már meglepőbb, hogy végül egy élő webkamerás pornóoldal ajánlatát fogadta el.

Új munkáját pedig kifejezetten élvezi és egyáltalán nem csinál belőle titkot a családja, valamint a barátai előtt sem, akik állítólag – látva Laura boldogságát – támogatják őt a döntésében.

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top