Életmód

Rendőrök mentették ki a 30 kilométeres dugóból a műtétre siető orvost

Az M1-es autópályán kialakult torlódás miatt a rendőröktől kért segítséget egy orvos, akit életmentő műtétre vártak az egyik fővárosi klinikán, végül rendőri felvezetéssel sikerült utat törni neki.

Rendőrök segítettek annak az orvosnak, aki az M1-es autópályán lett a 30 kilométeresre hízott torlódás foglya, miközben egy életmentő műtéthez sietett Budapestre. Az orvos felhívta rendőrséget, elmondta, hogy úton van egy fővárosi kórházba, ahol sürgős, életmentő műtétet kell végeznie egy kislányon, de a kialakult torlódás miatt nem tud időben odaérni.

Rendőri felvezetéssel ment műteni az orvos – forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség közelben tartózkodó munkatársai a szolgálati gépjármű megkülönböztető jelzését használva vezették fel az orvos autóját a kórházig, így az életmentő beavatkozásra időben sor kerülhetett.

Az M1-es autópályán csütörtök délelőtt 30 kilométeres dugó alakult ki, mert Herceghalomnál útburkolati javítások zajlanak mintegy 5 kilométer hosszan. A sor vége Tatabányáig ér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top