Életmód

Jól jövedelmező üzletet csinált krétaevő függőségéből az egykori tanárnő

A 36 éves Mandisa Mayne gyerekkorától kezdve egy furcsa étkezési zavartól szenved: ellenállhatatlanul kíván kréta-, illetve agyagdarabokat enni.

Sokáig a kréta volt Mandisa kedvenc nasija. Krétadarabokat lopott kislánykorában az osztályteremből, majd később már tanárnőként is legyőzhetetlen kísértést érzett az írásra használt darabok majszolására.

Az orvosok már gyerekkorában megállapítottak nála egy étkezési zavart, amitől időről időre nem hagyományos értelemben vett anyagokat kíván, és ez a függősége felnőttkorában csak tovább fokozódott. 

 

Furcsa hóbortját férje, később pedig gyerekei is elfogadták, sőt azzal is megbékéltek, amikor az anyuka nemrégen agyagra cserélte a krétát. De nem ez volt az egyetlen változás, ami a közelmúltban bekövetkezett Mandisa életében.

Miután az interneten megbizonyosodott róla, hogy rajta kívül még rengeteg ember szenved hasonló bizarr kívánósságban, üzletszerűen kezdte űzni a kréta- és agyagsnackek árusítását. Meglepő módon üzlete annyira beindult, hogy hamarosan ott tudta hagyni tanári állását, és most már meg is tud élni a vállalkozásából.  

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top