Minden sebhely mögött egy személyes emberi történet van

nlc szerk | 2018. Május 26.
A brit fotós, Sophie Mayanne a közelmúltban izgalmas sorozatot indított: olyan embereket fotózott, akik valamilyen okból maradandó sebhelyeket viselnek a testükön.

A pozitív testképet hirdető mozgalmaknak hála az utóbbi években egyre több ember vállalja fel sérüléseit, eddig takargatott bőrhibáit. Szerencsére a hivatásos modellek között is egyre gyakoribb, hogy pont testi szépséghibáiknak köszönhetően futnak be karriert a divatvilágban. 

Sophie Mayanne nem hivatásos modellekkel, hanem hétköznapi emberekkel dolgozik, azonban minden egyes képe mögött egy nagyon személyes történet van. Az utóbbi hónapokban a brit fotós ugyanis olyan embereket fotóz, akik maradandó sebhelyeket hordoznak a testükön. A 24 éves Bianca kelései például pattanásokból alakultak át a hátán, amelyeket sokáig szégyellt, de részben Sophie projektjének köszönhetően most már meg meri mutatni a nagyvilágnak. Sőt, fotói nyilvánosságra kerülése után olyan kommenteket is kapott, hogy mennyire gyönyörű, és hogy bőrhibája tulajdonképpen a szexepilje. A fotósorozat többi képe Sophie Mayanne Instagram-oldalán tekinthető meg. 

(Forrás: Yahoo)

Exit mobile version