Szépüljünk

Így jutott egy férfi modell a női szépségverseny döntőjébe

Arina Aliyeva, a 2018-as Miss Virtual Kazahsztán szépségverseny döntőse megdöbbentő bejelentéssel sokkolta az országot: kiderült, valójában egy 22 éves férfi, aki egy fontos jelenségre szeretné felhívni a figyelmet.

Az egész azzal kezdődött, hogy Eli Diaghilev, a 22 éves kazah férfimodell, arról vitatkozott a barátaival, régebben mennyivel karakteresebbek voltak a nők, ma azonban mintha egy kaptafára készülne a női szépség. Eli szerint mindenki egy egységes nemzetközi trendnek hódol, melyet a sminkkel és a photoshoppal bárki elérhet, a kisugárzás és a személyiség viszont mintha nem kapna elég hangsúlyt, mikor a szépség definiálása van terítéken.

Hogy meggyőzze barátait, a srácnak merész ötlete támadt: megkérte egy sminkes barátját, hogy varázsoljon belőle gyönyörű nőt, majd benevezett az ország Miss Virtual 2018 szépségversenyére. A vállalkozás többnek bizonyult, mint sikeresnek: Eli, aki ekkor már Arina néven futott, bejutott a verseny finalistái közé, és jó esélyekkel indult, hogy meg is nyerje. Ám az eredményhirdetést már nem várta meg, inkább robbantotta a bombát, és felfedte valódi kilétét. 

Nem az volt a célom, hogy átverjem az embereket, hanem hogy bebizonyítsam, a közvélemény szerinti szépség bárki által elérhető. Ám ami ennél sokkal fontosabb, az az egyéniség, a természetesség, és a belső értékek

– érvelt a srác. 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top