Életmód

Megszoptatta a rendőrnő a szemét között talált csecsemőt

Guberálók bukkantak egy alig pár órás csecsemőre Indiában, egy építkezés közelében. A kisbabán megesett egy rendőrnő szíve, aki megszoptatta, míg kollégája ruhát vett az újszülöttnek.

Pénteken értesítette egy helyi boltos a rendőrséget arról, hogy guberálók egy élő csecsemőt találtak egy szatyorban. A kiérkező rendőr, Nagesh R hamar meg is találta a pár órás csecsemőt, akit először kórházba, majd a rendőrőrsre vitt.

A rendőrségen viszont a baba keserves sírásba kezdett, ekkor az egyik rendőrnő, Archana megszoptatta a csecsemőt. Szerencsére a rendőrnőnek a közelmúltban született gyermeke.

„Nem tudtam elviselni. Olyan volt, mintha a saját gyerekem sírt volna, így hát megetettem” – mondta a BBC-nek. A rendőrök szerint, akiket teljesen meglepett kollégájuk cselekedete, a kisbaba meghalt volna, ha nem eteti meg őt Archana.

A babának az őt megtaláló rendőr a Kumaraswamy nevet adta Karántaka tartomány nemrégiben kinevezett miniszterelnöke után, miután ruhákat vásárolt az újszülöttnek.

A baba azóta átkerült egy gyerekotthonba, Nagesh rendőr meg is látogatta, hogy jó kezekbe került-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top