Életmód

Ez a világ legdrágább vibrátora

Királyi darab…

Egy ausztrál ékszerész, Colin Burn megalkotta a világ legdrágább szexuális segédeszközét. A Pearl Royale névre keresztelt vibrátor tiszta platinából készült, és kék zafírokkal, igazgyöngyökkel, illetve több mint 2000 fehér és rózsaszín gyémánttal van kirakva.

Az eszközt a tetején lévő kis korona csúcsán elhelyezett igazgyöngy elfordításával lehet működésbe hozni. A készítő elmondta, hogy szeretett volna olyasvalamit létrehozni, ami megmutatja, hogy milyen sokat jelent a szexualitás.

A játékszert az egyébként teljesen reális 1,3 millió dolláros (354 millió forint) áron lehet megvásárolni. A művésznek nem ez az első ilyen típusú alkotása. Csinált már ostort emberi hajból (19 ezer dollár/5,17 millió Ft), aranyvibrátort (18 730 dollár/5 millió Ft) és fehérarany műpéniszt (38 000 dollár/10,34 millió Ft) is.

Az egyedi darabra máris van érdeklődés néhány orosz ékszerész és hip-hop-sztár részéről, és persze mindenkiben az a kérdés merül fel, hogy vajon a vevő vitrinben fogja-e tartani szerzeményét.

(via Metro)

Kiemelt képünk: Fornicari/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top