Életmód

Vendége fösvénynek nevezte a menyasszonyt, aki csak szendvicset kínál az esküvőjén

Egy hetvenfős esküvőre hivatalos vendég egy anyukáknak szóló fórumon fakadt ki, amiért nem lesz elegendő étel az esküvői vendégségen, amelyre meghívták.

Miért hívsz meg ennyi embert az esküvődre, ha egyszer nem engedheted meg magadnak, hogy vendégül lásd őket?

– kérdezte a Mumsnet nevű, anyukáknak szóló internetes oldalon nemrégen egy nő, aki fösvénynek nevezte a menyasszonyt, amiért az nem gondoskodik vacsoráról a vendégeknek. 

Mindössze egy sovány teadélutánra beillő szendvicspult lesz. Kíváncsi leszek, hogy pincér hozza majd ki a szendvicseket, vagy kígyózó sorokban állhatunk sorba a tányérunkkal

– gúnyolódott tovább az esküvői vendég.

Sok kommentelő osztotta a nő rosszallását, és udvariatlanságnak nevezte az étel megvonását a vendégektől.

Ráadásul éppen ebédidőben kezdődik az esküvő, sokaknak utazniuk kell előtte, és már nem tudnak ebédelni. Ők éhezzenek egész nap? Vagy rendezz kisebb, de olyan esküvőt, ahol normálisan vendégül tudod látni az embereket, vagy pedig kérd meg őket, hogy ne ajándékot, hanem ételt hozzanak. 

– írta az egyik kommentelő.

Mások viszont azt tanácsolták az aggódó vendégnek, hogy ugorjon ki valahova enni, ha megéhezik, vagy vigyen magával egy szendvicset, és ahelyett, hogy a menyasszonyt kritizálná, próbáljon meg örülni a pár boldogságának. 

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top