Életmód

Milliókat költ ez az anyuka arra, hogy kislányából szépségkirálynő legyen

A 7 éves kislány már most úgy pózol, mint aki mögött egy életnyi modellkarrier áll.

A gyerekszépségversenyek kérdése a legmegosztóbb témák közé tartozik. Vannak, akik mélységesen elítélik a műfajt, mások szerint semmi kivetnivaló nincs bennük. Nem kérdés, hogy Madara Zilberte, egy 7 éves kislány, Tina anyukája az utóbbi csoportba tartozik.

Az anyuka már csaknem 13 ezer fontot, azaz 5 millió forintot áldozott arra, hogy kicsi lányából tökéletes, díjnyertes szépségkirálynőt faragjon. Azt kérdezed, mi kerül ezen ennyibe? Már a versenyek nevezési díja is egy vagyon, ehhez pedig hozzáadódik a smink, a ruhák, az utazás és a szállás díja is. És akkor a különórákról, fotózásokról meg a szépségápolásról még nem beszéltünk.

2016 óta Tinát 20 versenyre nevezte be az anyukája, aki szerint a pénz a lehető legjobb helyre kerül. „A versenyek végén ő is és én is nagyon boldogok vagyunk” – lelkendezik az anyuka, aztán a kritikusainak is üzen: „Minden kislány hercegnő szeretne lenni, akkor miért akadályoznám meg benne az enyémet?”

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top