Életmód

Durva rasszista beszólást kapott anya és lánya a medencénél

A fekete nőtől és lányától azt kérdezte egy férfi, ugye zuhanyoztak, mielőtt bementek a medencébe. Mindezt egy luxushotelben.

Carle Wheeler texasi szoftverfejlesztő lányával vakációzott egy pasadenai luxushotelben. A fekete édesanya és 5 éves lánya épp a medencében úszkáltak, mikor egy férfi durván beszólt nekik: azt akarta tudni, lezuhanyoztak-e, mielőtt bementek a vízbe.

A férfi ideges volt, és arról magyarázott, hogy nem akarja kihívni az egészségügyet azért, mert fertőzött lett a medence vize. Az anyuka a Facebookon osztotta meg a felháborító esetet Swimming While Black címmel (Úszás feketeként). Anya és lánya értetlenül álltak a férfi előtt: ugye nem gondolja, hogy a fekete bőr egy betegség, amit zuhannyal ledörzsölhetnek magukról?! 

A rasszista férfi személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra: az biztos, hogy a hotel egyik dolgozója volt, akinek a viselkedése miatt a szálloda egyik menedzserének kellett magyarázkodnia.

(A kép illusztráció.)

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top