Életmód

Teljesen lerongyolódott busz vitte az utasokat a Keletiig – videó

Szakadt, sérült abronccsal közlekedett az egyik 8E-s autóbusz szerda este a budapesti XIV. kerületben.

Vészvillogóval, de utasokkal a fedélzetén közlekedett a Keleti pályaudvar felé tartó 8E busz szerda este. A Bors olvasója a telefonjával jó hangulatú videót is készített a buszról és rövid beszélgetéséről a sofőrrel:

A levált gumi ostorszerű csattogására figyeltem fel, amikor elhaladt mellettünk a busz. Mondtam a sofőrnek, hogy életveszélyes, amit csinál, a gumi bármelyik pillanatban felrobbanhat” – nyilatkozta aztán a videó készítője. 

A busz abroncsának felszíni sérülése aznap feltehetően egy villamossínen való áthaladás következtében vagy padka érintése miatt történt, ami kicsípett egy darabot az abroncs futófelületéből. Nyomásveszteség nem alakult ki, a buszt kivonták a forgalomból, az abroncsot is kicserélték. Az érintett jármű kamerafelvételeinek elemzése és a járművezető meghallgatása folyamatban van” – adott tájékoztatást a járatot üzemeltető VT-Arriva.

(Címlapi kép: MTI / Máthé Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top