Életmód

8 hónapja nem használ sampont ez az anyuka, erre a házi szerre esküszik

A kétgyermekes anyuka és blogger a környezetszennyezés miatt dobta a sampont, és azt mondja, egyáltalán nem hiányzik az életéből.

Virginia Tapp, kétgyermekes walesi anyuka 8 hónappal ezelőtt csatlakozott ahhoz a környezetkímélő mozgalomhoz, ami elutasítja minden műanyag és vegyszer használatát. A 27 éves nő először saját szépségápolási rutinját alakította a projekthez: felhagyott az összes addig használt termék megvásárlásával, így ma már sem sampont, sem balzsamot, sem tusfürdőt nem használ.

Hogyan tartja mégis tisztán a fejbőrét? Azt mondja, egyrészt csak a 6. hónap után érezte szükségesnek, hogy vízen kívül mást is használjon – ekkor kezdte enyhén zsírosnak érezni a hajtöveit. A töveket szódabikarbónával dörzsölte be, ezután pedig egy tojásból és banánból készült pakolást tett a hajára. Az eredmény szerinte semmivel sem marad el a sampon-balzsam kombinációtól. 

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top