Életmód

Miért olyan elképzelhetetlen, hogy egy izmos pasinak telt barátnője legyen?

Szeretnek nekiugrani az emberek az ilyen „vegyes párosoknak”, pedig nem sok érvet lehet felhozni az efféle kirohanások mellett.

Úgy tűnik, olyan világban élünk, ahol az izmos, jó pasik csak és kizárólag izmos, jó nőkkel járhatnak, mert ha a szemüket egy teltebb, husi nőre vetik, kapnak a nyakukba hideget-meleget. Ha kikerül a netre egy olyan kép, amin a jó pasi mellett egy teltebb nő áll, máris megérkeznek a kommenthuszárok, hogy ízekre szedjék a párost. Mert mégis hogy néz az ki, hogy nem egy nullás méretű csajjal mászkál a kigyúrt férfi – ha már tökéletes férfialakja van, neki olyan járna, aki tökéletes nőként lépdelhet az oldalán.

Elképesztő, hogy ez az apróság mennyire ki tudja verni a biztosítékot az embereknél.

Mintha személyük elleni támadásnak éreznék, hogy egy jó pasi nem a jelenlegi trendeknek megfelelő nőt választ. Pedig egyrészt kinek mi köze hozzá, hogy kinek milyen a teste, másrészt pedig miért nem mindegy, hogy az akármilyen testű emberek egymás között hogyan randiznak? Sosem fogom megérteni, miért éri meg ezeknek a gyalázkodóknak időt és energiát fordítani arra, hogy vadidegenek képei alatt fröcsögjenek, és dobálják a sarat egy fotón látható párosra csak azért, mert az egyik telt, a másiknak meg kockás hasa van.

Az egyik leghíresebb ilyen „vegyes páros” a közösségi oldalakon talán Jenna Kutcher és férje – utóbbi tényleg a kockás has megtestesítője, míg a felesége egy csinos, telt nő. Jenna rengeteg támadást kapott az Instagramon, amikor meglátták, milyen külsejű férfihez ment hozzá, és még annál is több magánlevelet küldtek neki nők, akik szeretnék tudni a titkát. Pedig nincs titok. Egy telt lány nem mindenféle varázsigékkel, praktikákkal és boszorkánysággal csavarja el a jó pasi fejét. Nem kell bevetnie a nők minden titkos fegyverét, hogy „megfogjon” egy kockás hasú férfit. Ez csak úgy megtörténik: két emberi lény egymásba szeret attól függetlenül, hogy hány kilót mutat a mérleg, és hogy mennyi a testzsírszázalékuk.

Miért olyan hihetetlen ez?

Lehet, hogy az áll a jelenség mögött, hogy az emberek éteri magasságokba emelik mostanában a tökéletes testeket. Mint elérhetetlen és vágyott idol lebeg a szemük előtt a kidolgozott testű nő és férfi, de olyan messzinek érzik maguktól, hogy az eszükbe sem jut, hogy a testekben lelkek laknak. A tökéletes testű emberek nem alkotnak külön kasztot, amelynek a tagjai érinthetetlenek, és csak messziről lehet őket imádni. Ugyanolyanok, mint bárki más, ugyanúgy tudnak szeretni, van saját ízlésük, vannak küzdelmeik, fájdalmaik, örömeik… csak épp többet járnak edzeni.

Sőt még az is előfordul, hogy a tökéletes testű pasik szeretik, ha olyan nőjük van, akin van mit fogni. Ahogy a tökéletes, modellalkatú nő is bármikor beleszerethet egy sörhasú férfibe. Miért ne? Ez nem felháborító vagy elítélendő, csupán annyit jelent, hogy a test nem feltétlenül áll az első helyen, ami, valljuk be, nagy megkönnyebbülés, ha nem pont tökéletes külsővel áldott meg minket az ég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top