Életmód

Az a munkája, hogy másokat ölelget, és vagyonokat keres vele

Akár napi tíz órában ölelget idegeneket az ellentmondásos munkát végző nő.

A Chicagóban élő Madeline Guinazzo óránként 107 dollárt (29 000 forint) keres azzal, hogy ölelkezik, ami 2009 óta a hivatalos munkájának minősül. A fura tevékenység számos kellemetlen helyzetbe sodorta már a nőt, de szerinte ez a munkája része. Mindezek ellenére azt állítja, hogy imádja munkáját, mert rengeteg erőt ad, ráadásul jól is keres vele, és még félre is tud tenni. Havonta 1,2 millió forintnyi összeget keres, ezért cserébe azonban napi tíz órában ölelget idegeneket.

„Ez egy csodálatos munka, nagyon élvezem. Mindig is jobban bírtam a fizikai kontaktust az átlagnál, számomra nagy örömöt jelent ez a tevékenység. Mindazonáltal vannak olyan határok, amelyeket fel kell állítani, illetve van egy »bizalmi megállapodás« mindegyik ügyfelemmel, hogy szólnak, ha kényelmetlenül érzik magukat. Ami viszont probléma, hogy gyakran azzal vádolnak, hogy intim  szolgáltatásokat árulok, és megkérdőjelezik a munkámat. A családom és a barátaim szerencsére nagyon támogatóak, és azt gondolják, nagyon fontos, amit csinálok.”

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top