Életmód

Nem nyugszik, míg övé nem lesz a világ legszélesebb feneke

Célja érdekében a svéd Natasha kizárólag pizzát és tésztát hajlandó enni, havonta pedig hat kiló Nutellát fogyaszt.

Bár Kim Kardashiant simán kenterbe verné már most, a több mint 180 centiméter széles hátsóval büszkélkedő Natasha Crown még igen messze van attól, hogy övé legyen a világ legszélesebb feneke. A svéd plus size modell, aki a cél elérése érdekében már féltucatnyi plasztikai műtéten is átesett, azt mondja, magabiztosabb és szexibb, mióta nagyobb a feneke.

#curvygirl #booty🍑 #thong #natashacrown #bigbootygirls

Natasha Crown (@natasha_crown_official___) által megosztott bejegyzés,

„Amikor kamaszként változni kezdett a testem, az volt életem legboldogabb időszaka. Végre lettek melleim, lett hátsóm, én pedig nem győztem betelni a domborulataimmal” – idézi a svéd nőt a The Sun című brit bulvárlap. Natasha néhány évvel ezelőtt vette a fejébe, hogy ő büszkélkedik majd a világ legszélesebb hátsójával, ezért pedig azóta is mindent megtesz.

#natashacrown #curvygirl #bootybootybooty #booty🍑 #thick

Natasha Crown (@natasha_crown_official___) által megosztott bejegyzés,

A plus size modell kizárólag pizzán és tésztán él, desszertnek pedig minden hónapban 6 kiló Nutellát fogyaszt el. A cél azonban még így is nagyon messze van. A világ legnagyobb és legszélesebb fenekével egyelőre egy bizonyos Mikel Ruffinelli büszkélkedik a maga 243 centi kerületű fenekével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top