Életmód

Most ezt a kislányt tartják a világ legszebbjének

A 4 éves nigériai kislány, Jare fotója felrobbantotta a netet.

Amikor a nigériai esküvői és portréfotós, Mofe Bamuyiwa egy bájos kislányról készült fotót posztolt az Instagram-oldalára, egyáltalán nem gondolta, hogy ennyire felkapja majd a net. „Olyan, akár egy angyal” – kommentálta Mofe a felvételt, hozzátéve: azért választotta ezt a természetes pózt, hogy szemléltesse a gyerekkor és a felnőttkor közti átmenetet. „Egy időtlen portrét akartam. Úgy pózol, akár egy felnőtt. Azt szeretném, hogy mindenki lássa, milyen erő és képesség rejtőzik benne. El akarom érni, hogy a fotó beszéljen hozzá, amikor felnőttként megnézi” – magyarázta.

Az Instára kikerült fotót eddig már több mint 15 ezren lájkolták, és elsöprő mennyiségű komment érkezett a képre. „Lenyűgöző”, „Olyan, mint egy játék baba”, „Valódi műalkotás”, „Jare az új Barbie”– írták.

 

J A R E @the_j3_sisters CHILDREN ARE A GIFT FROM HEAVEN. I’m pretty excited and elated about my new style of child portraiture . Before I thought of Photographing the @the_j3_sisters , I have had frivolous ideas of how I can make artsy portraits of kids And do away from the norm . The opportunity came and I had to take a bold step to express my ideas of how I want to take portraits of kids. I want to portray the interception between her childhood and adulthood so both stay timeless ! We continue to the next post TEAM Make up by Dammy of @iposhlooks Creative style direction @mofebamuyiwa Hair by @totalshopwigs Hair styled by @hairkarved Styled by @styledbyseun Assisted by @adebimpe_aj @ernest_chuxx @official_bigjosh #bmbstudio #bmbphotography #mofebamuyiwa #kids #kidsphotography #artsy #love #light #childphotographer #familyphotography

BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2018, időpont: 12:23 (PDT időzóna szerint)

Jare nem hivatásos modell” – árulta el fotós a Yahoo Lifestyle-nek. Mint mondja, két nővére van a kislánynak, egy 7 (Jomi) is egy 10 éves (Joba), nekik is nagyon karakteres az arcuk, és őket is fotózta, sőt rábeszélte az anyjukat, hogy indítson Instagram-oldalt a lányainak. Ez azóta megtörtént: a kislányok keresztnevének első betűje alapján The J3 Sisters néven fut és már több mint 5 ezren követik.

 

Beautifully captured by @m12photography

Joba, Jomiloju & Jare(Sisters) (@the_j3_sisters) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2018, időpont: 5:11 (PDT időzóna szerint)

Jare már most a közösségi médiát uraló gyerekmodellek egyikévé vált. A ma már 17 éves francia modellt, Thylane Blondeau-t a „világ legszebb kislányának” nevezték el, miután a 6 éves korában készült fotói megjelentek a Vogue Enfants magazinban. Akkor már 2 éve a kifutókat járta.

 

17 !!!!!! 💋🎊🎁🎂

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés, Ápr 4., 2018, időpont: 3:21 (PDT időzóna szerint)

Tavaly decemberben pedig egy 6 éves orosz gyerekmodellt, Anasztazia Knyázevát kezdték el Blondeau utódjaként emlegetni.

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top