Életmód

Véres lepedőről posztolt képpel akart kiállni a menstruáció mellett – nem jött össze

Követőinek jelentős részét elvesztette az a blogger lány, aki a saját menstruációs véréről tett fel képet az Instagramra.

Egyre többen próbálkoznak a menstruációhoz tapadt stigma levakarásával, hogy végre ne úgy gondoljon rá a társadalom, mint valami szégyenletes tabutémára. Ez idáig teljesen rendben van, de úgy tűnik, létezik egy határ, amit a Grace Victory nevű bloggerlánynak most sikerül átlépnie.

Grace egy olyan fotót osztott meg az Instagramon, amin egy menzesz alatti éjszaka után reggel véres lepedőn ébred. A célja az volt, hogy „normalizálja” a menstruációhoz való hozzáállást, ám a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy várta: 150-en azonnal kikövették az Instán.

Grace (@gracefvictory) által megosztott bejegyzés,

Őket ugyan elvesztette, az üzenete mégis célt ért, hiszen a fotó így is 15 ezer  lájkot kapott. Azért nem vagyunk benne biztosak, hogy ilyen radikális eszközökre lenne a szükség az értelmes párbeszéd kialakításához.

Grace (@gracefvictory) által megosztott bejegyzés,

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top