Életmód

Felengedte a buszra a cidriző kutyát a sofőr – szívmelengető videó

A hétköznapi hősök bizony köztünk élnek.

Mindig szívszorító kóbor kutyákat látni az utcán, különösen esőben és nagy hidegben. Ezért is tölti el melegséggel az embert egy chilei buszvezetőnek, Christhiannak a tette, aki megengedte egy gazdátlan négylábúnak, hogy kicsit átmelegedjen a járművében. A sofőr erről videót is készített, amely teljesen rabul ejtette a netezőket.

A kóbor eb egy utas után szállt fel a járműre, Christian pedig azt hitte, hogy övé a kutya, de amikor egyedül maradt a buszon a négylábú, már tudta, hogy egy szegény kóbor blökiről van szó. Ahogy a videóban is látszik, az eb úgy ül az ülésen, akár egy ember, és élvezi, hogy nem ázik és végre meleg helyen van. Mint a buszvezető a videóban elmondja, nagyon szereti az állatokat, ezért engedte meg a kutyának, hogy a buszon maradhasson, aki nem sokkal később összekuporodva el is alszik az ülésen.

Nem érdekel, ha azt gondolják, összekoszolja az ülést. Vannak olyan utasok, akik még nála is jobban összepiszkítják az ülést, és szétdobálják maguk körül a szemetet. Ez a kutya csak ül, és élvezi az utazást. Nem akarom a végállomáson hagyni, mert elég messze vagyunk és könnyen eltévedne, inkább hagyom aludni” – halljuk a jószívű sofőrtől, akinek a Facebookra feltöltött videója futótűzként terjedt. Eddig már több mint 85 ezren látták, a netezők pedig nem győzik dicsérni a segítőkész férfit.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top