Életmód

Nem merte elkérni a számát, most a Facebookon keresi szexi utastársát a brit nő

A gyerekét egyedül nevelő anyuka épp Spanyolországból tartott hazafelé, mikor a repülőgépen a semmiből lecsapott rá a szerelem.

Vagy legalábbis ahhoz valami nagyon hasonló. Azután, hogy hazaért spanyolországi útjáról, Jo Lia, a gyerekét egyedül nevelő londoni nő még hosszú órákig képtelen volt kiverni a fejéből azt a kedves ismeretlent, aki a mellette lévő széken ült a repülőn. Jo úgy érezte, ez egy jel, és mivel a repülőút végén nem volt bátorsága elkérni a férfi számát, vagy odacsúsztatni neki a sajátját, billentyűzetet ragadott.

Úgy döntött, nyilvános Facebook-posztban ered a szexi ismeretlen nyomába. Ebben az anyuka azt írta, Valenciából tartott haza Gatwickbe, a repülőn pedig mellé ültettek egy jóképű srácot, akit, mint kiderült, véletlenül szintén Joe-nak hívnak. „A szexi fiú segített felpakolni a csomagomat a fönti tárolók egyikébe. A repülőút alatt többször egymásra mosolyogtunk, néhány mondatot még beszélgettünk is.

Jo posztjában leírta, Joe, aki szerinte egy egész picit hasonlít Jordan Hendersonra, a repülés végén lesegítette a csomagját a tárolóból, majd elváltak az útjaik. „Bolond voltam, hogy nem ragadtam meg a lehetőséget, és nem csúsztattam neki oda a telefonszámomat. Most már bánom, hogy ennyire gyáva voltam” – írja, majd hozzáteszi, szeretné, ha a Facebook népe segítene neki abban, hogy megtalálja ezt a jószívű „szexi” fiút.

Nem meglepő módon a segítségkérő poszt a közzétételt követően azonnal terjedni kezdett. Eddig a pillanatig több mint ezren osztották meg, sőt a hozzászólók még arra az esetre is adtak tanácsot Jonak, ha a netes keresés nem járna sikerrel.

facebook poszt szerelem párkeresés

Kép forrása: Facebook

Megosztottam neked a posztot, hátha előkerül. Szurkolok, hogy egyedülálló legyen, és megtaláljátok az utat egymáshoz” – írta egyikük, mire egy másik azt tanácsolta a nőnek, hogy hívja fel a légitársaságot azzal, hogy megtalálta a srác pénztárcáját, és szeretné visszajuttatni neki. „Azonnal megadják majd a telefonszámát” – tette hozzá a segítőkész kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top