Életmód

13 év után talált haza az elveszett macska

2005-ben tűnt el teljesen váratlanul, mostanáig kóbor cicaként élt. Hála a 17 évvel ezelőtt beültetett chipnek, újra a gazdájával lehet.

Majd meghasadt az angliai Harrogate-ban élő Janet Adamowicz szíve, amikor szeretett macskája, Boo eltűnt otthonról. Ez 13 évvel ezelőtt volt. A napokban azonban azzal hívták fel Janettet, hogy megtalálták a négylábút a 65 km-rel odébb fekvő Pocklingtonban.

Az asszony alig akart hinni a fülének e hír hallatán, de kétségei voltak, hogy tényleg Booról van-e szó, hiszen a macska immár 17 éves. Az állatmenhelyen azonban bizonygatták, hogy Janet cicája a most hozzájuk került állat, mert ellenőrizték a chipjét a nyilvántartásban.


Nem tudom, mi történt vele az elmúlt 13 évben, valószínűleg az utcán élt kóbor macskaként, és idegenek etették” – vélekedett az asszony, aki Boo eltűnésekor kiplakátozta a várost, sőt újsághirdetésben is kereste, ám az eltűnés után egy évvel feladta a reményt, hogy valaha is előkerül a házi kedvence.

Annak ellenére, hogy 4 éves koráig volt nálam, még mindig emlékszik rám. Egyből felismert és már dörgölőzött az arcomhoz” – mesélte a cicáról, aki egészségesen tért haza a 13 éves kalandból.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top