Életmód

Nincs ma nagyobb hős az apukánál, aki minden reggel más jelmezbe bújt középiskolás fia kedvéért

Az egy évig tartó utahi jelmezbál azután kezdődött, hogy az elsős középiskolás, Rain arra kérte édesapját, ne kísérje őt ki minden reggel az iskolabuszhoz, mert az ciki.

„Aznap, mikor először mentem a suliba, apám – akkor még teljesen normális öltözékben – kikísért az ajtón, és onnan integetett nekem, míg fel nem szálltam a buszra. Mikor hazaértem, megkértem, hogy többször ne csináljon ilyet, mert szerintem ciki. Úgy tűnt, megérti, miért kérem, ezért arra, ami másnap történt, nem lehettem felkészülve” – idézi a Daily Mail című brit bulvárlap a 16 éves Rain Price-t.

Rain azt mondja, édesapja a következő napon már egy San Diego Chargers-sisakban kísérte ki őt, hogy aztán a következő 170 napon a lehető legkülönbözőbb jelmezekben tegye ugyanezt. „Ezzel a furcsa gesztussal a magam részéről csak azt szerettem volna kifejezni, hogy törődöm vele, és szeretem őt” – nyilatkozta Dale a KSL.com-nak, majd hozzátette, az egy évig tartó „jelmezbál” alatt volt menyasszony, hableány, bohóc, Piroska és még Batwoman is. Szerencsére Rain osztálytársainak van humorérzékük.

Íme, a bizonyító erejű képek a világ legjobb fej apukájáról:

apa fia egyetem szeretet

Képek forrása: Sad and Useless

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top