Szeretője spermájára cserélte férje mintáját egy nő a lombikeljárás alatt

nlc | 2018. Szeptember 03.
Titokban szeretőjének spermájára cserélte férje örökítőanyagát egy orosz nő a lombikeljárás alatt. Az átvert férj pedig beperelte a klinikát, amiért közreműködtek a csalásban.

Makszim Anokin és Jana Anokina évek óta jártak egy orosz meddőségi klinikára, ahol a legutolsó IVF-kezelésen végül eredményt értek el. Jana terhes lett, és egészséges kisfiút szült. A pár boldogsága nagyjából egy évig tartott, amíg ki nem derült, hogy a kisfiú, Tyimofej nem Makszim, hanem Jana szeretőjének gyereke, ugyanis a lombikeljárás alatt Jana kicserélte Makszim spermáit szeretője örökítő anyagára.

Az ügynek nem lett vége egy egyszerű családi veszekedéssel. A házaspár elvált, a volt férj pedig beperelte a klinikát azért, amiért asszisztáltak a csaláshoz. A bíróságon a volt feleség azt mondta, azért cserélte ki a spermát, mert azt szerette volna, hogy a gyermekének egy olyan férfi legyen az apja, akit tényleg szeret.

Szeretője spermájával termékenyítették meg a férje mintája helyett az orosz nőt

A volt férj fizette a lombikeljárást, és egy évig úgy gondoskodott a gyerekről, mintha a sajátja lenne – állapította meg a bíróság, amely 1,6 millió forintnyi rubelt ítélt meg kártérítésként Makszimnak. Makszim a bíróság döntése után azt mondta, nem a pénzért perelt, hanem hogy derüljön ki az igazság a Kulakov Orvosi Központban elkövetett csalásról.

Időközben Makszim spontán módon nemzett gyermeket jelenlegi élettársának, volt felesége pedig azóta is akkori szeretőjével, gyermekének biológiai apjával él.

Metro

Exit mobile version