Baba

29 gyereke van a Sperminátornak

A New York-i férfi úgy érzi, az a dolga az életben, hogy nőket termékenyítsen meg.

A 42 éves, New York-i főiskolai professzornak, Ari Nagelnek 24 anyától 29 gyereke van, és további három gyereke születik még az elkövetkezendő hónapokban.

Gyerekei egy részével soha nem találkozott, míg másokkal havi vagy heti szinten tartja a kapcsolatot, volt feleségével közös három gyermekével pedig naponta. Házassága egyébként amiatt ment tönkre, mert a neje nem tudta elviselni, hogy a férfi más nőknek is gyermekeket nemz.

A férfi egyes nőknek anonim donorként adományozott spermát, másoknak pohárkában adta át az anyagot egy nyilvános vécében, akadt, akinek postán küldte el, míg akadtak olyanok is, akiket hagyományos módon termékenyített meg.

Fotó: Facebook

Bár eredetileg minden gyermeke anyjával úgy állapodott meg, hogy azok nem fognak gyerektartást követelni tőle, mégis akadtak, akik utóbb pereltek érte, így jelenleg kilenc gyereke után fizeti a díjat, ami elviszi a fizetése több mint felét.

A „Sperminátor” úgy érzi, az életben az a küldetése, hogy minél több gyermeket nemzzen. Még további nyolc évig szeretné „hinteni a magjait”.

„Ha valaki spermát kér tőlem, nem utasítom el – fogalmazott Nagel. – Bőrszíntől, vallástól függetlenül, lehet hetero- vagy homoszexuális. Egyetlen nőnek sem mondok nemet.”

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top