Életmód
Szponzorált tartalom

Nyári szórakozás határok nélkül (x)

A Tampax legjobb kombinációja: kényelem, védelem és diszkréció egyben

Sátoros kempingezés, tengerparti pihenés vagy fesztiválozás? Legyen szó bármelyikről, a Tampax tamponoknak köszönhetően minden nyári kikapcsolódás korlátok nélkül élvezhető. A speciálisan kialakított applikátor minden körülmények között kényelmes és higiénikus alkalmazást biztosít.

Itt a nyár, a fesztiválok és a kültéri találkozók szezonja! A sátorban alvás, a maratoni koncertezés vagy a hajnalig tartó baráti összejövetelek sokak számára a nyár szerves részét képezik. A nyaralás alatt azonban nem mindig találunk előnyös higiéniai körülményeket, ami a lányok számára a menstruáció ideje alatt különösen kényelmetlen. Megfelelő higiéniai termékek választásával a nehéz napokon is kényelmesen és korlátok nélkül élvezhetjük a nyarat.

Higiénia és kényelmes használat

A maximális higiéniát és kényelmet szem előtt tartva a Tampax bevezette a Compak Pearl tamponját, amely lehetővé teszi, hogy a körülményektől függetlenül szabadon és korlátok nélkül élvezzük a tengerparti nyaralást vagy a nyári fesztiválokon való kikapcsolódást. Beépített applikátorának köszönhetően könnyű és higiénikus használatot biztosít. A nyár így tökéletes időszak lehet még azok számára is, akik korábban soha nem használtak tamponokat. Ez a legjobb alkalom arra, hogy ők is kipróbálják és élvezzék előnyeiket: leginkább a kényelmet és a higiéniát.

Tampax Compak Pearl

A Tampax Compak Pearl a Tampax legkiválóbb tamponja, amely minden körülmények között kényelmes és diszkrét védelmet nyújt. A tampon sima felületű, kompakt, diszkrét műanyag applikátorral rendelkezik, amely a lekerekített csúcsnak köszönhetően könnyen felhelyezhető. A kontúros, csúszásmentes applikátorral a tampont könnyű kézben tartani és irányítani. A felhelyezést követően fokozatosan tágulva veszi fel a test egyedi alakját, a különleges bordázat a szivárgás megelőzésére és a biztonság fokozására szolgál, míg az egyes tamponok elegáns, színes csomagolása minden körülmények között biztosítja a diszkrét használatot.
A Tampax Compak Pearl tamponok háromféle kiszerelésben és méretben kaphatók:

  • Tampax Compak Pearl Regular, 8 darabos. – 649 Ft*
  • Tampax Compak Pearl Super, 18 darabos. – 1349 Ft*
  • Tampax Compak Pearl Super Plus, 18 darabos. – 1349 Ft*

*A kiskereskedelmi árak a javasolt fogyasztói ártól eltérhetnek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top