Életmód

Rosszul lett egy turista, mert festékszóróval színezték szebbre a szőlőjét

A zöldséges akkor bukott le, amikor visszamentek a piacra, és meglátták, hogyan lesz a zöld szőlőből piros.

A birminghami Layla Khan látogatóban volt egy családnál Pakisztánban, Afzalpur városában. A nagynénje azonban rosszul lett, hasmenése volt, miután evett egy kis szőlőt. A 23 éves lány az unokatestvérével visszament a piacra, ahol a szőlőt vették, hogy kiderítsék, mi okozhatta a rosszullétet.

Az egyik zöldségespult mögött guggolva egy eladó fehér szőlőket festett pirosra egy festékszóró sprével. A felfedezést videóra vették, amelyen látszik, hogy amikor a középkorú férfi észreveszi a kamerát, hátrafordul, és önelégülten mosolyog.

A férfinek a keze is piroslik a festéktől, de nem nagyon jön zavarba akkor sem, amikor kérdőre vonják. Azt mondja, mindenki ugyanezt csinálja. Majd egyszerűen folytatja a szőlők festékezését, aminek az lehet a magyarázata, hogy így valószínűleg kelendőbbek, és nagyobb bevételre tehet szert.

Az eset nyomán a 23 éves Layla arra figyelmezteti a turistákat, hogy legyenek résen a hasonló utcai piacokon Pakisztánban. Néhány eladó ugyanis nem törődik a vásárlók egészségével.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top