Életmód

Ruhája miatt támadják a gyerekeivel fotózkodó Instagram-sztárt

Egy amerikai reality show egyik szereplője gyerekeivel Disneylandbe látogatott, ahonnan pár fotót fel is töltött Instagram-oldalára. Persze egyből megjelentek azok is, akik megpróbálták megmondani, hogy egy nőnek miben és hogyan kellene léteznie.

Apryl Jones nevét Magyarországon valószínűleg kevesen ismerik, ami nem véletlen, mivel az Egyesült Államokban is a Love & Hip Hop: Hollywood című reality show-ban szerzett magának ismertséget. Ezt később az Instagramon kamatoztatta, ahol 2,5 millió követőt gyűjtött össze. Itt kezdődött a probléma is, mivel Jones nemrég Disneylandben járva feltöltött magáról és gyerekeiről egy fotót, konkrétan ezt itt alább.

Több se kellett az internet rögtönítélő bíróságának, egyből nekiestek a 31 éves nőnek, hogy hogy merészel ilyen sokat mutató ruházatban gyerekek közé menni.

„Így öltözik egy anya, amikor a gyerekeivel más gyerekek közé megy? Wow. Hát én akkor nem viszem oda a gyerekeimet” – írta az egyikük.

Ez egy kib***ott vidámpark. Miért vette fel ezt a sz**t?

 – így egy kissé érdesebb stílusú kommentelő.

Mások abba is belekötöttek, hogy Jones miért babakocsiban tolja a gyerekeit, mivel látszólag már túl nagyok ehhez.

Apryl Jones-t főleg az USA tévénézői ismerik (Fotó: Getty Images)

Szerencsére azért voltak olyanok is, akik védelmükbe vették a nőt: „semmi baj a ruházatával, mindent takar” – írta valaki. „Úgy tesztek, minta bugyiban és melltartóban lenne” – tette hozzá egy másik kommentelő.

„Ne szóljatok bele, hogy a nők mit vesznek fel!!” – mondta egy harmadik, ezzel pedig pont került a vitára, Apryl Jones végül egy további posztban köszönte meg a kedves szavakat azoknak, akik kiálltak mellette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top