Életmód

Modell lett az iskolában cikizett, kerekesszékes lányból

Karneshia nyitott gerinccel született, deréktól lefelé lebénult, ám a kerekesszék sem akadályozta meg abban, hogy elérje álmait.

Egy 28 éves nő nem hagyja, hogy fogyatékossága meggátolja álmai elérésében. Karneshia Patton nyitott gerinccel született, deréktól lefelé lebénult, és kerekesszékbe kényszerült. Ám ahelyett, hogy ezen siránkozna, egy csomó dologba belevágott, újabban a modellkarrierjét építgeti.

Az alabamai nő elismeri, hogy korábban nehéz volt elfogadnia az állapotát, gyerekkorában sokat piszkálták a társai, de mostanra magára talált.

Karneshia mára megtalálta a helyét (Fotó: Facebook/Karneshia Shantel)

Kosárlabdázni és edzeni kezdett – tízszer fel tudja húzni magát kerekesszékkel együtt –, esténként üzleti mesterképzést tanul, napközben pedig műkörmösként dolgozik.

Legújabb szenvedélye pedig a modellkedés. Már több eseményen szerepelt a kifutón, és a kezdeti nehézségek után nagyon megtetszett neki a szerep.

Amikor először végigmentem a kifutón, nagyon ideges voltam. Izzadt a tenyerem, remegtem. De mikor láttam a felém áradó szeretetet és a mosolyt az emberek arcán, elkezdtem élvezni.

Karneshia két-három éve modellkedik, és reméli, hogy példája másoknak is erőt ad ahhoz, hogy felülkerekedjenek a félelmeiken, és kövessék az álmaikat.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top