Életmód

Szemétszedő csipesszel takarítja a várost a 7 éves kisfiú

Szülinapjára kérte, azóta az utcákat járja és az eldobott hulladékot szedi össze. A Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Kft.-nél ő lett az év embere.

Kende, a 7 éves komáromi kisfiú hulladékgyűjtő csipeszt kért születésnapjára, majd nekiállt megtisztítani a várost – írja a kisalfold.hu. Nemcsak a kertjükben lehullott faleveleket, hanem az utcán heverő hulladékot is ezzel szedi össze.

„Először azt hittük, hogy csak viccel, de aztán egyre többször említette, hogy valóban ezt a csipeszt szeretné a születésnapjára, így utánanéztünk a neten, és megrendeltük” – mesélte Kende apukája, Csurgó Gábor. Kisfia a csipeszt egyből munkára is fogta: keresztanyukájával közösen összeszedte a mások által eldobott szemetet Komáromban.

A kisfiú nemes cselekedetének hamar híre ment, a város tisztaságáért is felelős Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Kft.-nél ő lett az év embere.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top