Életmód

Elképesztően motiváló nagy fogyások – előtte-utána fotók

Ha épp abban a szakaszában vagy a diétádnak, amikor kezdesz veszíteni a lelkesedésedből, akkor mutatunk pár igazán ütős fogyást!

Fogyni, diétát tartani nem egyszerű dolog. Óriási elhatározás egy életmódváltás, amihez egy jó nagy adag önfegyelem sem árt! Fogyókúrába kezdtél, de nem úgy haladsz, ahogy azt elvártad volna? Ne veszíts a lendületedből! Mutatunk pár igazán inspiráló nagy fogyás fotót, amitől biztos új erőre kapsz!

De mielőtt megnézed a fotókat, adunk egy tippet, amivel tovább olvadhatnak rólad a kilók:

Építs be időszakos böjtöt az életedbe, egy héten 1-3 napon. Az időszakos böjt annyit jelent, hogy egy nap csak egy bizonyos időablakban eszel, a többi órában hagyod a szervezetedet pihenni. Például 9-17 óráig elfogyasztod a napi kalóriamennyiségedet, utána pedig leállsz a következő nap reggel 9-ig az evéssel, és csak vizet iszol.

Kemény munka áll a háttérben, de az átalakulás is látványos

12 hetes átalakulás eredménye

Óriási változás

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Checkout @porro92 Picture on the left is 4th of July weekend LAST YEAR. Stick to your routine and be CONSISTENT with your nutrition. Anything is possible if you work hard at it. ansformation Tuesday posts. Sorry to disappoint... Going from 5xl to LARGE never thought I'd see the day!!! Work your ass off everyday doesn't matter if you cant physically hit the gym. Get your nutrition in check!! I don't like the word DIET if you haven't noticed. Only until you change what you eat and drink will you see results. #bodytransformation #weightlosstransformation #losingweight #weightlossdiary #burnfat #weightlosssupport #weightlosstips #weightlosssuccess #weightlosscoach #weightlosschallenge #weightlossprogress #extremeweightloss #bodychange #fatburning #weightlossprogram #weightlossinspo #goalweight #weightlossresults #weightlossjournal #weightlossstruggle #weightlossgoal #naturalweightloss #nonscalevictory #goalweight #weightlossfamily #roadtofitness #howtoloseweight #wlstories #weightlossjourney2018

Weightlosscommander (@weightlosscommander) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top