Életmód

Virágszórónak kérte fel az esküvőjére a kislányt, akit koraszülöttként segített a világra

A koraszülöttosztályon dolgozó Emily Rosimo azt a kislányt kérte fel az esküvőjére virágszórónak, akit évekkel ezelőtt koraszülöttként ápolt.

A legtöbb menyasszony a rokonságból választ egy kislányt, aki a virágokat szórja elé az oltár felé vezető úton, egy koraszülöttes nővér azonban egészen máshogy döntött.

Emily Rosimo 2015-ben kezdett a koraszülött-intenzíven dolgozni, ahol az egyik első kisbaba, akit a szárnyai alá vett, a 29 hetesen született August Giotta, becenevén Augie volt. A nővér és a kisbaba között szoros kapocs alakult ki, Emily minden tőle telhetőt megtett a kislány felépüléséért, és az anyukájával Jennyvel is barátság szövődött köztük.

Ezért mikor 3 évvel később Emily az esküvőjére készült, a kis Augie-t kérte fel virágszóró kislánynak. A kislány igazi harcos, aki egy napig sem adta fel az életéért vívott küzdelmet. A felkérést pedig boldogan elvállalta. „Nem könnyű körülmények között találkoztunk, de ilyen az élet. Ez a mi kis tündérmesénk” – kommentálta a menyasszony.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top