Életmód

Annyian melegítettek vizeletet a mikrójában, hogy figyelmeztetést kellett írnia

Egy benzinkutas nőnek ki kellett írnia a mikróra, hogy abban ne melegítsenek vizeletet, mert egyébként feltűnően sokan erre használták az eszközt.

Az amerikai Jacksonville-ben található benzinkút üzemeltetője azért volt kénytelen kiírni a mikrójára, hogy az nem a vizelet felmelegítésére való, mert visszaeső droghasználók melegítették itt a más embertől szerzett vizeletet.

Forrás: First Coast News

A kút közelében ugyanis egy drogfüggők ellenőrzésével is foglalkozó klinika található, ahová a visszaesők kontrollra járnak. Ha más vizeletét adnák oda hidegen, az gyanús lenne, ezért előzőleg a benzinkúton szokták felmelegíteni.

Parul Patel (forrás: First Coast News)

Parul Patel, a kút üzemeltetője azt mondta, egy nő durván rá is förmedt, miután megmondta neki, hogy mire ne használja a mikrót. Ezek után kénytelen volt kiírni az üzenetet, mert a mikró rendszeresen összepiszkolódott. Mint mondja, most meg az okoz neki gondot, hogy a média felkapta a történetét.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top