Életmód

Itt vannak a királyi család kedvenc alkoholos italai

Akinek kedve van, este Katalin hercegné vagy a megboldogult Diana kedvenc italával koccinthat.

A szombati munkanap végén teljesen érthető, ha valaki inna egyet. És miért ne ihatnánk azt, amit Katalin hercegné szokott? A Business Insider szórakoztató összeállítást közölt híres uralkodók kedvenc alkoholos italairól, amelyben külön blokkot szántak a brit királyi család tagjainak.

Ebből kiderül, hogy Katalin hercegné a legszívesebben Jack Daniels whiskey-t iszik, de nagyon kedveli a Crack Baby nevű, gyümölcsléből, vodkából és pezsgőből készített koktélt is. Diana hercegnő is egy koktélt, a barackléből és pezsgőből kevert Bellinit szerette a legjobban, volt férje, Károly herceg pedig a Laphroaig whiskymárkára esküszik.

Vilmos herceg és Katalin hercegné isznak valamit. Fotó: Andrew Parsons / POOL / AFP

II. Erzsébet a gint kedveli, Dubonnet likőrrel és citromlével issza. Férje, Fülöp herceg viszont köszöni szépen, marad a sörnél, kedvence a Boddingtons márka. 

Az összeállításból egyébként az is kiderül, mit szeretett inni Napóleon vagy Kleopátra, szóval érdemes átpörgetni, pláne, hogy jópofa rajzok is vannak hozzá az előkelőségekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top