Életmód

Lefotózták a kísértetvilág Rómeó és Júliáját – hátborzongató fénykép

Azt mondják, az igaz szerelem a síron túl is tart – és valóban.

Ha szeretnéd hinni, hogy a szerelemnek a halál sem vet véget, vess egy pillantást ezekre a fotókra: az angliai Lincolnshire-ben készültek, egy elhagyatott kúria, a Revesby Abbey kertjében, és nagyon úgy néznek ki, mintha két szerelmes kísértet ölelkezne rajtuk.

A fotókat egy helyi lakos, Rob Bowers készítette, aki eredetileg azért ment a helyszínre, hogy a házról készítsen felvételeket. A mérnökként dolgozó férfi azt meséli, először furcsa neszeket hallott az épület háta mögül, majd mikor elindult, hogy megnézze, mi lehet az, erre a furcsa képződményre bukkant:

„Először azt hittem, egy alak, de aztán tisztán ki tudtam venni, hogy ketten vannak és az egyik átölelni a másikat” – meséli a férfi, aki 2003-ban egyszer már lencsevégre kapott egy kísértetet. „Szeretném azt hinni, hogy egy szerelmespár, szerettek a Revesby Abbey kertjében andalogni, ezért a halál után is visszatérnek ide.”

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top