Életmód

Hálás a sorsnak a kerekesszékes pár, mert másképp nem találtak volna egymásra

Kemény időszakon vannak túl, de ma már nem szeretnének másik életet. Főleg azóta, hogy fiuk született.

Jean Daly Lynn 17 éves volt, amikor egy lovaglóbalesetben megsérült a gerince, és kerekesszékbe kényszerült. Nehéz éveken van túl, ám most, 31 évesen már máshogy látja a dolgokat: ha nem lett volna a baleset, nem találkozott volna a férjével, és nem lenne a kisfia sem.

51 éves férje, Stafford szintén tolókocsiban tölti a napjait. Ő 21 éves korában szenvedett motorbalesetet, megsérült a gerince, és lebénult.

Fotó: Facebook/Jean Daly Lynn

A pár 9 évvel ezelőtt találkozott egy kerekesszékes tenisztornán, de csak hónapokkal később vált stabillá a kapcsolatuk. A nő ugyanis eleinte bizonytalan volt, mert Stafford is kerekesszékes volt.

Attól tartott, az emberek azt hiszik majd, csak azért vannak együtt, mert mindketten mozgássérültek. Pedig szó sem volt erről, hasonló lelkek, és arra lettek teremtve, hogy együtt legyenek.

Most nagyon más életem van, mint korábban, de nem is kívánhatnék jobbat. Szeretem a munkámat, a családomat, és nagyon szerencsésnek érzem magam

– mondta Jean.

A pár három éve házasodott össze, most pedig mindketten hálásak a sorsnak, hogy így alakult az életük. Igyekeznek mindet percet élvezni, főleg azóta, hogy megszületett Harrison, a kisfiuk, aki most 11 hónapos.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top