Életmód

Maraton közben kérte meg barátnője kezét a férfi, kivívta a futók haragját

Volt, aki azt írta, ő visszaadta volna a gyűrűt a célban, és önzőnek nevezte a romantikus férfit.

Kaitlyn Curran vasárnap futotta le a New York-i maratont. Nagyjából a táv felénél járt, amikor a barátja, Dennis Galvin a nézőseregből átlépett a korláton, félrehívta Currant, és megkérte a kezét. A holtfáradt, de azért boldog Curran igent mondott, majd folytatta a versenyt, és teljesítette a távot.

Miután Curranék történetét a CBS is bemutatta, Galvinre az internetezők haragja zúdult. Főleg a futók fordultak ellene: szerintük a férfi önzőn és felelőtlenül viselkedett, mikor megakasztotta barátnője futását, az időeredményén is rontva. „Inkább vette volna el tőle a dzsekijét, amit láthatóan le akart venni a lány” – írta egy kommentelő. Másvalaki azt mondta, neki a maraton után kérték meg a kezét, de ha közben teszik, biztosan nemet mond.

Lánykérés a maratonon (forrás: CBS News)

A CBS adása szerint a férfi a verseny első manhattani pontján akarta megkérni Curran kezét, mert nekik személyesen fontos az a helyszín. A futó kommentelőket (kommentelő futókat) ez nem hatotta meg.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top