141 kilót fogyott a fiatal lány, 3 kilogramm bőrt kellett leműteni róla – fotók

Sipos Márta | 2018. November 08.
Az Instagramon dokumentálta az elképesztő átalakulást.

A 28 éves, amerikai Lexi Reed 2 év alatt nem kevesebb, mint 141 kilogrammot (!) fogyott. A fiatal lány sokáig kórosan elhízott volt, egy időben 220 kilót nyomott. 2016 januárjában azonban az újév alkalmából megfogadta, hogy le fog fogyni, a folyamatot pedig az Instagramon „közvetítette”.

@fatgirlfedup/Instagram

A fiatal lány kiiktatta az életéből a cukros üdítőket, az alkoholt és a gyorskajákat. Példamutató módon tartotta magát a diétához, emellett pedig rendszeresen edzett, kitartása pedig szépen lassan meghozta gyümölcsét – írja a Fox News.

Az elképesztő fogyás után a lányon komoly bőrfelesleg maradt: szerdán több mint 3 kilogramm bőrt műtöttek le róla, elsősorban a combjairól, a hasáról és a fenekéről. A műtét 9 óráig tartott. Reednek elmondása szerint most nagyon komoly fájdalmai vannak, de tudja, hogy ki kell tartania. Alig várja, hogy otthagyhassa az ágyat, és visszatérjen az edzésekhez.

Mondanunk sem kell, hogy a lány a műtétet is dokumentálta: egy videóban az orvos az eltávolított bőrt lóbálva magyarázza el a beavatkozást, de ezt a felvételt tényleg csak az erős gyomorral rendelkező olvasóinknak ajánljuk. Katt a videóért!

Exit mobile version