Életmód

Ezért lett egyből díjazott a Nosalty új applikációja

Számos remek funkciója miatt különdíjjal tüntette ki a Nosalty gasztromagazin applikációját a Magyar Marketing Szövetség.

Megjelenése után egyből különdíjat kapott a Nosalty új alkalmazása, amit számos remek funkcióval láttak el a program készítői. Az Androidon és iOS-en is elérhető alkalmazásban megtalálható a gasztromagazin 61 ezer receptje, számos hasznos praktika és a piacvezető oldal magazintartalmai is.

„Olvasóink nagy része mobileszközről fogyasztja a tartalmainkat, ezért jelentkeztünk új alkalmazásunkkal: a fejlesztés során a funkcionalitásra helyeztük a hangsúlyt, hogy megkönnyítsük a felhasználók számára a sütés-főzés folyamatát” – mondta Nosalty brand managere, Krankovics Béla.

A Nosalty új alkalmazásban összeállíthatjuk bevásárlólistánkat, az érintés nélkül lapozható főzőmóddal elkerülhetjük, hogy zsíros kézzel kelljen a mobilunkhoz nyúlni, és mint a Tinderen, jobbra-balra húzgálva a receptek kiválogathatjuk a kedvenc ételeinket.

Forrás: YouTube/Nosalty

A jelenleg nyolc izgalmas funkciót kínáló és folyamatosan bővülő gasztro-alkalmazást a Magyar Marketing Szövetség már indulása pillanatában az Év Applikációja kategória különdíjával tüntette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top