Életmód

Holokauszt-emlékműnél szelfizett a modell, megkapta érte a magáét

Csücsörítős szelfit készített, háttérben a berlini Holokauszt-emlékművel. Rossz ötlet volt.

Rhian Sugden brit fehérneműmodell a napokban Berlinben járt, és ellátogatott a Holokauszt-emlékműhöz is, ahol csücsörítős szelfit készített magáról, háttérben a betonkockákkal.

A képet feltöltötte az Instagram-oldalára, ezen pedig még a rajongói közül is sokan kiakadtak, mondván, hogy ez tiszteletlenség a holokauszt idején meggyilkolt emberek millióival szemben.

Rhian Sugden (Instagram)

„Ha dokumentálni akarod az élményt, készíts egy képet az emlékműről. Nem kell rajta lenned, azt hiszem, ez a probléma” – írta valaki.

„Egy temetésen is szelfiznél, és feltöltenéd az Instagramra? Mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha egy emlékműnél jársz, ott elmélkedni kell, nem pedig szelfizni. Ez tiszteletlenség” – így egy másik kommentelő.

A modell egy Twitter-bejegyzésben igyekezett megvédeni magát, mondván, hogy nem akart tiszteletlen lenni. A gyűlölethullám miatt végül azonban törölte a posztot, az Instagram-oldalát pedig zártkörűre állította.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top