Életmód
Szponzorált tartalom

Holt-tengeri hidratálás – Leteszteltük a NAAVA Aqua Moments hidratáló arckrémet

Holt-tengeri víz, tengeri alga, jojobaolaj és szőlőmagolaj alkotják a Naava hidratáló krémét. Kipróbáltuk.

A NAAVA márka kozmetikumai a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait ötvözik a  természet különleges, bőrszépítő esszenciáival. Termékeik közül az Aqua Moments hidratáló arckrémet próbáltam ki.

A krém csomagolása egyszerű, patikai jellegű, kék-fehér tégely, a címkén a leglényegesebb információk olvashatók. A hófehér krém már ránézésre stabil és kiadós, érzetre is kimondottan telt textúrájú. Illata egyfajta steril tengerillat. Bevallom, én hosszan szagolgattam, határozottan jólesett ez egy téli napon.

Naava

Az arcbőröm száraz, hámlásra hajlamos. Ahogy először felkentem rá a krémet, azonnal éreztem, hogy megkönnyebbül. Felülete először a viasszal borított gyümölcshéjhoz vált hasonlatossá, melyet a gyors felszívódás után egységes hamvasság követett. A krémet néhány napja tesztelem, nappali és éjszakai krémként egyaránt, amit ez idő alatt megfigyeltem, hogy az arcbőröm nem húzódik, még órákkal azután sem, hogy bekrémeztem. Alapozót szinte minden nap használok, ami pedig a legnagyobb meglepetés volt, hogy ha ezt a krémet viszem fel alá, érzékelhetően kevesebb alapozó ahhoz, hogy az arcbőröm egységesnek hasson. Éjszakai krémként nyugtató hatású volt, reggelre pedig nem láttam apró hámlásokat sem az arcomon.

Bár arckrémről van szó, a magam részéről kipróbáltam a kezeimen is, és azt kell mondjam, kézkrémként is bevált. 

A termék összetevői:

Holt-tengeri víz, mely magas ásványiaanyag-tartalmáról nevezetes. Bőrgyulladások, bőrbetegségek ellen is hatásos.

Tengeri alga, mely kívülről-belülről táplálja a bőrt. Hidratál, emellett pedig segít a kollagén- és elasztin-szintézisben, erősítő és fiatalító hatást gyakorol a bőrre.

Szőlőmagolaj, melynek jelentős a linolsavtartalma. A bőr pedig a természetes linolsavat gyulladáscsökkentő anyaggá képes alakítani. A szőlőmagolaj jó hatással van a száraz, viszkető, valamint  gyulladásra, ekcémára, pirosodásra hajlamos és érzékeny bőrre.

Jojobaolaj, melynek szerkezete az emberi faggyúéhoz hasonló, így zsíros, pattanásra hajlamos és vegyes bőr ápolására is alkalmas. Szabályozza a bőr faggyútermelését, hidratál, táplál, regenerál.

Mindent egybevetve a NAAVA Aqua Moments Hidratáló Arckrém abszolút hozta, amit vártam tőle, így bátran ajánlom.

 

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!

Itt az alkalom, hogy te is kipróbáld az Aqua Moments Hidratáló Arckrémet és a NAAVA további bőrszépítő kozmetikumait! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre és nyerj!
Kitöltöm

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top