Életmód

Két hófehér cica most az Instagram sztárja

Több mint kétszázezer követője van az Instagramon Abyssnak és Irissnek, a hófehér ikercicáknak, akik mindketten heterokromatikus szemekkel születtek.

Vitathatatlanul az Instagram sztárja Abyys és Iriss, a két hófehér cica, akiknek különlegessége, hogy mindketten egy csodás születési rendellenességgel, heterokrómiás szemekkel születtek, így egyik szemük kék, a másik pedig zöld.

Forrás: Instagram

Kétszázezer követőjük rendszeresen vitatkozik arról, hogy milyen fajta cicák, egyesek szerint fajtatiszta angórák vagy turkish van fajtájúak, de orosz gazdájuk elárulta, hogy igazából egy fehér és egy fekete-fehér közönséges házi cica leszármazottai. Hogy mindketten heterokrómiás szemekkel szülessenek, arra viszont nagyon kicsi volt az esély.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IRISS & ABYSS (@sis.twins) által megosztott bejegyzés,

Jelenlegi tulajdonosuk egy internetes hirdetésben látta meg a két macskát, és egyből beléjük szeretett, amióta hozzá kerültek, azóta fut Instagram-oldaluk is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IRISS & ABYSS (@sis.twins) által megosztott bejegyzés,

Hiába ikrek, a hároméves macskáknak külön személyiségük van. Irissnek könnyen barátkozós, könnyed a természete, míg Abyss igazi díva, és csak akkor haverkodik az emberekkel, amikor kedve van hozzá. A posztolt képeket látva viszont egyértelmű, hogy mindketten szeretik a kamerát.

Odditicentral.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top