Életmód

Megkapta álmai tetoválását az autista fiú

Nem lehetett tudni, hogy a 190 centi magas, 90 kilós fiú hogyan reagál a tűre.

A 23 éves, autista Buzz régóta szeretett volna már tetoválást. Gyerekkorában szívesen viselt műtetoválásokat, felnőve azonban már egy igazira vágyott, és az ötletet még az orvosa is támogatta.

Édesanyja, Sandi Green több tetoválószalonba is elvitte, ám sorra elutasították őket vagy irreálisan magas árat mondtak. Az anya szerint ez tulajdonképpen érthető is, hiszen nem lehetett tudni, hogy a 190 centi magas, 90 kilós fiú hogyan reagál a tűre.

(Facebook/Northwest Inkorporated)

Végül aztán eljutottak a Northwest Inkorporated szalonba, ahol az egyik tetoválóművész Pat Masga igent mondott a feladatra. Buzz a Fecsegő tipegők Tommyját tetováltatta a jobb karjára.

A tetoválóművész a Facebookon számolt be a történetről, hangsúlyozva, hogy a fiú milyen eltökélten ülte végig a varratást, nem panaszkodott a fájdalom miatt, és nem akart kiszállni. A poszt hatalmasat ment a Facebookon, több mint 400 ezer lájkot és elismerő kommentek ezreit gyűjtötte be.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top